News – April 29, 2022 at 09:12AM

๐ƒ๐ž๐š๐ซ ๐๐ž๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž๐ ๐Œ๐†๐‚/๐“๐Š๐‚ ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ,

Alhamdulillah by the grace of Allah, OGA has made a collection from all of you during our โœจ๐’๐ฎ๐ฆ๐›๐š๐ง๐ ๐š๐ง ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐‘๐š๐ฒ๐š: ๐๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐ค ๐Š๐ก๐š๐ฌ ๐“๐Š๐‚ ๐’๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ charity drive recently.

A short and sweet ceremony where Bonda Pengetua TKC ๐๐ฎ๐š๐ง ๐‘๐จ๐ฌ๐ฅ๐ข๐ง๐š ๐€๐›๐๐ฎ๐ฅ ๐€๐ณ๐ข๐ณ represented the OGA to hand over Duit Raya ๐Ÿ’ to all the ๐Ÿ•๐Ÿ’ ๐ซ๐ž๐œ๐ข๐ฉ๐ข๐ž๐ง๐ญ๐ฌ on ๐€๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ ๐Ÿ๐Ÿ•๐ญ๐ก, ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ.

๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜บ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜–๐˜Ž๐˜ˆ, ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฉ ๐˜ณ๐˜ข๐˜บ๐˜ข packages were added as ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ for each student to enjoy with their families.

As l was away on an official mission, the Deputy President of OGA, Kak Nas (YM Tengku Sh Nasariah Tg Syed Ibrahim) graced the event along with some OGA Committee Members. The event was organised on virtual mode.

๐Ž๐†๐€ ๐ฐ๐ข๐ฌ๐ก๐ž๐ฌ ๐ญ๐จ ๐ญ๐ก๐š๐ง๐ค ๐š๐ฅ๐ฅ ๐Œ๐†๐‚/๐“๐Š๐‚ ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐จ๐ฎ๐ฌ ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐ข๐›๐ฎ๐ญ๐ข๐จ๐ง. Indeed, this event has become our annual tradition in the spirit of caring and sharing, and in reaching out to those in need.

I am much humbled to see how your collective efforts have sparked so much joy to our Adik-adik TKC and their families, especially since Aidil Fitri 2022 is now being celebrated in almost the usual normal mode that we were used to ๐˜ท๐˜ช๐˜ด ๐˜ข ๐˜ท๐˜ช๐˜ด pre-Covid-19 pandemic times.

May Allah grant each and everyone of us good health and well being these last few days of Ramadhan, enabling us to perform our ibadah ๐Ÿ“ฟ and continue to be His humble servants, upholding the key principle of fostering silaturrahim with everyone till Jannah.

Thank you once again everyone. ๐Œ๐š๐ฒ ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ก๐ฎ๐ฆ๐›๐ฅ๐ž ๐๐ž๐ž๐๐ฌ ๐›๐ž ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ ๐›๐ฒ ๐ญ๐ก๐ž ๐€๐ฅ๐Œ๐ข๐ ๐ก๐ญ๐ฒ ๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ข๐ฌ ๐ก๐จ๐ฅ๐ฒ ๐ฆ๐จ๐ง๐ญ๐ก ๐จ๐Ÿ ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐ก๐š๐ง. ๐€๐š๐ฆ๐ข๐ข๐งโ€ฆ

โค๏ธ,
๐“๐ก๐ž ๐๐ซ๐ž๐ฌ๐ข๐๐ž๐ง๐ญ (๐ƒ๐š๐ญ๐ฎ๐ค (๐ƒ๐ซ) ๐‡๐š๐Ÿ๐ฌ๐š๐ก ๐‡๐š๐ฌ๐ก๐ข๐ฆ) & ๐Ž๐†๐€ ๐‚๐จ๐ฆ๐ฆ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ž ๐Œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ/๐Ÿ๐Ÿ‘

#MGCTKCiansAnywhereEverywhere
#Honouring75YearsofExcellence
#MGCTKCturns75
#mgctkcOGA

from Malay Girls’ College/Tunku Kurshiah College Old Girls’ Association https://ift.tt/6OMXnbj

Leave a Reply

Your email address will not be published.